Erbjudande till dig som deltar i Vårruset i Sundsvall!

Behöver du nya löparskor? Sportringen, som är samarbetspartner till Vårruset i Sundsvall, erbjuder alla som deltar i Vårruset i Sundsvall den 12 juni 20% rabatt på valfri löpar-/walkingsko hos Sportringen i Birsta (gäller på ordinarie pris och ett köp).

Rabatten erhålls mot uppvisande av nummerlappen. Nummerlappen kommer du att få hem i brevlådan under denna vecka. Erbjudandet gäller från nu t.o.m. den 30 juni 2017.

Passa på att ge dina fötter det bästa inför vårens roligaste löplopp!

Webbanmälan till Vårruset gör du här fram till och med fredag.

Läs Sportringens blogg för tips om träning, kost och utrustrning:

Motivationen varierar även ofta under ett träningspass och ibland kan man känna lust att avbryta och gå hem. När negativa tankar börja komma under passen är ett bra knep att försöka flyta fokus till något annat. Dela upp kvarvarande del i mindre bitar – ”fram till nästa lyktstolpe…” eller ”tills låten tar slut”. När benen börjar kännas tunga så tänk på att försöka ha en stolt och upprätt hållning med avslappnade axlar – ”visa medaljen på bröstet”. Tänk på stegfrekvensen, snabba lätta steg – ”lätt som en fjäder” och driv på med armföringen. Om det är dåligt väder så tänkt på hur extra skönt det kommer kännas efter passet är klart.

Unna dig ett par nya löparskor och kom igång. Du kan säkert komma på många ursäkter till varför inte men strunta i dem och ge löpningen en chans. Låt löpningen utvecklas i takt med våren och vips så känns det lätt och riktigt roligt när sommaren är här.

Blogg